Новини

ОБЕДИНЕНИ БИЗНЕС КЛУБОВЕ СЪБИРА СВЕТОВНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ В СОФИЯ

Уважаеми колеги, Бихме искали да споделим радостта си от постигнатия сериозен успех от проведената втора Балканска конференция на МСП – София 2018. Вече изминаха почти две седмици след форума, а телефоните в офиса продължават да звънят и електронната поща продължава да се пълни с писма, в знак на благодарност от представители на бизнеса, държавните и местните власти. Всички те са щастливи от предоставената им възможност да общуват, да обменят идеи и добри практики, да сключат договори и да си партнират в различни проекти.

На 7 юни, ние регистрирахме и рекорд в посещаемостта на събитие – 523 участника от България, Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Косово, Македония, Румъния, Сърбия, Турция, Хърватия, Черна Гора, както и от Австрия, Италия и Украйна.

След като публикувахме снимки и други материали от конференцията на сайтовете на сдружението и на събитието, както и в нашата фейсбук страница, стотици наши бизнес партньори се обадиха да ни поздравят, като най-силно впечатление ни направиха писмата на бизнес организации и компании от държави като Бразилия, Виетнам, Индонезия, Индия, Китай, САЩ, и Мозмбик. Всички те проявиха интерес да се включат в други подобни събития. В ОБК сме обединени от взаимен интерес, но и от каузата да съживим бизнес климата в България. А това може да стане чрез нови пазари. Предприемачите и у нас, и в целия свят имат спешна нужда от нови пазари.

Всичко това ни убеди, че ОБК трябва да бъде домакин на Световна конференция на малкия и средния бизнес и ние взехме решение това да се случи на 9 април 2019 г. Подкрепа към ОБК за осъществяването на тази важна конференция, вече е потвърдена от Европейския Алианс на Малкия Бизнес в Брюксел.

Запазете си тази дата още от сега, защото Ви очаква едно незабравимо изживяване, много б2б мачмейкинг срещи, иновативни подходи и изненади. Следете редовно официалния сайт www.ubclubs.eu и фейсбук страницата на ОБК - United Business Clubs-Bulgaria. Попитайте и се включете в специалния Бизнес каталог на ОБК, който ще бъде издаден на английски език в 10 000 тираж; ще имате възможността да се рекламирате БЕЗПЛАТНО, или при преференциални условия.

Убедени сме, че след Световната конференция на малкия и средния бизнес, на повечето от Вас ще бъдат “отворени врати”, които дори и не са очаквали; ще успеят да развият бизнеса си и да уголемят печалбите си. По този начин ще допринесем за развитието на икономиката на България и повишаването на жизнения стандарт на населението.

Обединени сме силни! Обединени ще успеем!

Назад